måndag 15 november 2010

Genmanipulerade tomater och baconfläsk!

Detta skall föreställa tomater. Gemanipulerade och gjorda på ljusstumpar från Liljeholmens nedlagda fabrik i Moldavien, med tillsats av färgpulver från Jotun och deras förträffliga väggfärg avsedd för damernas rum. Ni vet den som inte lämnar några repavtryck när man håller fingrarna på väggen!
Till dessa små röda krumelutter skall jag steka rejält med baconfläsk, (genmanipuleade grisar med tillägg av fisk från Östersjön)finhacka lite salladslök, dänga på en stor klick med chilisås,( gjord av linolja och smaksatt med röd peppar från Indonesien och ihopskyfflat lättmargarin från Arla) koka några små röda potatisar (Cherie heter dom). Stjälpa i mig ett stort glas kallt kranvatten utan frukt. Sätta mig ner och bara mysa. Ja, jag äter först givetvis annars blir ju maten kall, fattar ni väl. Hänger du med "Länsman"? Det är för härligt att vara pensionär och har hela långa dagar utan att göra någonting, bara vänta på den 19:e då det rasslar till i börsen och man kan åka ner till stan och fröjda lite. detta är avklarat på fyra timmar sedan är bidraget slut och vi börjar om från ruta ett igen.

Fick även ett allvarligt samtal från min gode vän och vapenbroder greven, Vilgot von Axelklaff som förundrade sig, liksom jag över att denna fru Sahlin, som han så vackert och diplomatiskt uttryckte sig, kunde ha mage att berätta för pensionärerna, arbetslösa och sjukskrivna plus resten av svenska folket om hennes enorma fallskärm.

pappa B
Skicka en kommentar