tisdag 16 november 2010

Ny dag, nya äventyr

Kan ni tänka er hur lätt det är att bli glad? Bara kliva ur sängvärmen, stappla in på toaletten och titta i spegeln. Själva synen som möter en gör ju att man blir glad för att gubbaskrället lever och kan starta en ny dag, fast ansiktet i sig är ju ingen hit. Det vita tunna stråna på knoppen spretar åt alla håll och skinnet i ansiktet är lika skrynkligt som lakanet i sängen. Ögonen rödsprängda efter för mycket tid framför dataskärmen på morgonen, läs:02.35, och skäggstubben täcker halva fejan trots att man rakade sig i går morse....Men det viktigaste av allt, det som gör mig så glad. Gubbstrutten lever och är på banan en dag till. Hade jag inte sett mig själv ståendes med ett snett smajl på läpparna så hade jag ju, antingen varit blind eller död! Om någon tror att jag blivit brännskadad på bilden så är det inte så utan den här typen av bild kallar man i de fina fotgrafiska kretsarna för "Grunch" Man skall med andra ord skapa en bild och sedan förstöra den, kan vara snyggt ibland. Jag passade på att förstöra mig själv så slapp någon annan att bli förtvivlad.
Som tack för att livet går vidare så lägger jag in lite prästkragar från sommarängen, det kan vara skönt att vila ögonen på en stund innan snön börjar falla här i Göteborg. "Gubbkalsongen" GP skriver sida upp och sida ner om sossarnas försök att gräva fram en ny partiledare. Detta verkar inte vaa det lättaste och snart har man gått igenom alla som sitter i den svenska riksdagen, EU och styrelserna i de olika distrikten runt om i landet. Jag föreslår att man frågar Lars Ohly, smilfinken som inte vet om han skall pissa eller skita. Påminner mycket om en flamingo, klart skimmrande i rosa kan han stå på ett ben hur länge som helst och dessutom verkar det inte finnas så mycker framtidsversion under hatten. God morgon appropå!
pappa B

PS: Till er som laddar för angrepp. Jag älskar ägg och tomater så kasta på bara.

2 kommentarer:

Anonym sa...

I politik kan man bara säga sin åsikt och inte övertyga någon att byta åsikt. Angående den senaste historien tycker Jag att man får skilja på verkan och person. Det växer upp nya personer i politiken som ogräs eller som nya påvar.

Ghost

Aimogreven sa...

Ja du Besse politiken var enklare därhemma i Porjus. Skrattar än idag åt historierna från smältverket där var det jävlar i min tall inte lätt att vara socialdemokrat. Men gubbarna var trots allt goda arbetskamrater trots att dom jävlades med varandra.