söndag 21 november 2010

Jag börjar tappa stilen...

Brukar inte ha några problem med att följa med fru och barn på olika shoppingäventyr. Men..den här gången ner till Ulared var jag helt ur slag. Tyckte att det var bedrövligt på alla sätt och vis. Givetvis är det bara idioter som vi som ger oss ner dit dagen efter att pensionen och barnbidraget kommit. Kön var lång den här dagen och istället för att stå längst bort och vänta (se den röda pilen) sågick vi och fikade istället. Inte nog med att besöket på Ullared var en plåga, jag missade världscupspremiären på skidor i Gällivare och samtliga hästar jag spelat på V75 haltade i mål. Nu kryper jag ner under täcket och försöker stänga ögonen och delar av hjärnan. Sov så gott så dyker jag nog upp i bättre from i morgon..
pappa B

2 kommentarer:

Aimogreven sa...

Det måste vara kollofruktansvärt inihelvete jobbigt att handla på Västkusten du skulle nog ha stannat här där det finns syre i luften och inte en massa avgaser. Här sätter vi kvinnorna i arbete och ger fan i att springa och shoppa. Till och med jag bloggar ju mer än dig just nu fastän det är brinnande toppjakt. Det är kanske tur att det inte är ljust så länge. Men sanningen att säga måste jag nog iväg i veckan för min svärmor vill ha mjölk vad hon du skall med det till ??.

pappa B sa...

mjölk! Det är ju dryck för kalvar och småbarn? Du får ta ett allvarligt snack med gumman.
JA det är uselt på bloggfronten men det lossnar nog efter onsdag då jag flaxat färdigt med pennan och kameran runt stan.