tisdag 23 november 2010

Nytt idiotförslag från politikerna i Göteborg! Hur länge får de sitta kvar på sina stolar?

Först så beslutade man att det skulle införas biltullar i Göteborg. Utan att fråga göteborgarna, ett beslut taget över huvudet på medborgarna i regionen. Bara en sådan sak leder till funderingar om man visar respekt och sympati för sina innevånare? Nu har man sålt tasken till räven en gång till och kommer med förslag om att Stena skall flytta bägge sina färjeterminaler från centrum. Dessutom i ett läge då det Göteborgska rederiet, med Dan Sten Olsson vid rodret, inte har riktigt med vind i seglen. Göteborgs politiker som tror att de kan förändra världen tycker att det räcker med att se platta Paddan-båtar med viftande japaner som företrädare för hamnen. Men när Stena lockar med pressinformation, åresredovisningar eller bjuder till på någon av alla de mässor som genomförs i stadens regi, då står de där smilande men plastmugg och tallrik i högsta hugg. Då är rederiets goda lax att föredraga, men skall man bjuda tillbaka, nej o nej det gör vi ej! Skitstövlar är de, både män och kvinnor i den Göteborgska politiken. Var är den stora hamn och sjöfartstaden Gölteborg på väg. Skall vi bli en plastinpackad grönsaksoas för trädkramare och cyklister. Snart får väl inte krogarna servera sprit längre utan vi får dricka kolsyrat vatten. Skit ner er, hela det politiska packet. Gör som Sahlinskan, kasta in handduken och ställer gärna långt ute på Näset och skäms era nickande mespottor.
Färjeterminalerna skall vara kvar,de är inga miljöbovar i hamn, då går de på el. Där borde Göteborgs Energi bli en av rederiets sponsorer och bjuda på strömmen. Stena har sedan länge framstått som en mycket stor sponsor till flera föreningar och organisationer i Göteborg. Bland annat har man kastat in minst en miljon till ÖIS varje år, under de senaste 10 åren + att man bidrog med hela 10 Mkr då det blåste snålare vindar än vanligt för de röd/blå gnällspikarna utan dobbar under skosulorna. Någon djävla måtta får det väl vara ändå?
Gårdagens lunch visas idag i stället för igår. Jag gjorde bilden klar och längre än så kom den inte. Men nu kan ni titta, varsgod, det smakade mycket bra. Idag blev det lite pytt i panna av en del rester i skåpet och med rödbetor och lite rå lök så försvann även dessa ner i pappa B.s vidöppna mun. Sen har vi fått lite vinter, nåja, än så länge går det att vispa bort med en liten borste, fast knäpper det till då blir det värre. Som det sig bör så är staden tagna på sängen igen och spårvagnstrafiken och busstrafiken krånglar som vanligt. Ingen av de styrande tror att vintern skall komma tillbaka nästa år, så är det och så kommer det förmodligen att får vara i all framtid. Varför vet jag inte.

Aimogreven nu sätter vi sprutt på bloggandet! Du bevakar Lapplande (det riktiga Sverige) och jag håller ett vakande öga här nere i Söder. Skall vi tumma på det?
Ja, jag visste väl detta. Ha en fin fortsättning jag kommer snart igen, var så säker.
pappa B
Skicka en kommentar