onsdag 17 november 2010

Kära lilla spöke, nu får du skärpa till dig!

Om du tror att min sida för kommentarer skall bli någon debattsida så har du fel. Skall vi byta meningsskiljaktigheter så är det banne mig hög tid att du plockar av dig lakanet. Tyckte att spökjakten tidigare var både rolig och listig, även för de läsare som aldrig satt sin fot i Porjus, det har jag fått bevis för. Men nu tycker jag att det hela börjar spåra ur. Så skall du denattera och kommentera mina inlägg i fortsättningen så av med lakanet, annars kan du fladdra vidare här i livet, utanför min blogg...
pappa B

7 kommentarer:

chili sa...

har du en anonym varelse som hemsöker din blogg pappa b? De anonyma borde bannlysas:P

pappa B sa...

Hej chiligrabben. Ja det är ett "spöke" från min lilla hemby, Porjus. Från början var det en trevlig gissningstävlan men nu börjar hans små inlägg (kommentarer) mest likna ingebting. Av en glad figur har det blivit en gnällspik. Läget med dig, bara bra hoppas jag. Kul att du hänger med här hos gubben.

Anonym sa...

Vilken tidning köpte komunisterna i Porjus när Flamman var slut NSD (socialdemokratisk) eller Norrbottenskuriren (Borgerligt)

Ghost

Synnøve. sa...

Hallå Pappa B.
Det är trist att det ska bli så.
Det är skoj i början när det blir så här, men jag tycker kanske att spöket skulle återgå till just det igen. Spöke alltså. Någon annanstans.

Allt bra annars?
Kram från nabolandet.

Anonym sa...

Håller med dig!
Det var trevligt så länge "spöket"höll sig i trakten av Porjus med kluriga frågor,men nu har han/hon spårat ur!
Jag har troligen ingen aning om vem lakansbäraren är,eftersom jag lämnade den lilla idylliska byn,anno 1963!
Nåja! Å andra sidan så bryr jag mig inte heller,det enda jag vet är att han/hon är dålig på att stava (direkta stavfel inte missar på tangenterna)och använder sig av en dålig svenska!
Curre Canin!

Aimogreven sa...

Jag tänkte att jag skulle svara Ghost eftersom hans fråga får mig att minnas. Jag är uppvuxen med Norrskensflamman och nyheter från Sovjetunionen på köksbordet. När jag var 16 år sa min mor att det skulle vara kul att ha Norrländskan för det står ju så mycket i den och alla annonser. Det fixar jag sa jag och ordnade det i mitt namn med egna pengar. När postbäraren kom med den första gången höll farsgubben på att dö. Men när jag flyttade ut ur hemmet så fortsatte han med NSD och när Flamman flyttade till STHLM så sa han nån jävla Stockholmstidning skall jag inte ha sedan hade han NSD resten av sitt liv. Sedan ghost tycker jag inte frågan är relevant för Porjus även om det stod 50-50 mellan Sossar och Kommunister under många år. Det fanns även högerpartister och folkpartister mm under den tiden.

pappa B sa...

....ja, och det lustiga var att jag sålde bilder till alla tre, faktiskt. Redan på den tiden.