måndag 29 november 2010

Nu kommer känslan smygande så sakta att det snart är tomtedax igen. Även om trollen är så pass vuxna att de fått lite mer distans till vansinnesfirandet just runt den 24 december så märker jag hur de går omkring och kikar i bland hyllor och skåp för att försöka upptäcka om det kommit fram några paket. I år har vi alla julklappar gömda på ett säkert ställe långt ifrån hemmets trygga atmosfär. Idag har mamma plockat fram julstjärnor, ljusslingan och satt upp julgardinerna. Första adventsljuset har tänts, begrundats och blivit utblåst. (glöm inte att släcka alla ljus innan du kryper ner under täcket).
Rösta på mig! Jo då jag har faktiskt sänt in en bild på "fet fransk flicka solar i Turkiet" till Apollos fotoävling där man kan bli deras recencent på ett nyöppnat hotell i Grekland. Får jag riktigt många röster kanske jag kan vinna och får ta med mig barn och blomma ner till solen, vem vet. Tror nog att jag skulle klara av jobbet om jag bara fick chansen. Är ni riktigt på hugget ber ni även era läsare att ge mig en liten röst på den solande damen. Då kanske jag i alla fall blir en av de fem som går till finalen? Tack på förhand.
pappa B

1 kommentar:

Aimogreven sa...

Inte fan går det att rösta flera gånger det står röstad i rutan måste nog ta hustruns dator i morgon så du får en röst till.