lördag 4 december 2010

Är det fel att granska drottningens pappa?

Nää, det tycker inte jag, egentligen. Min pappa blev granskad hemma i Porjus när jag var liten. Han var kommunist och då blev man granskad. Jag blir granskad av fogden lite då och då så varför skulle inte rikets dams bakgund få sig en granskning? Sen att upptäckterna blir värre än vad de flesta vill tro det är en annan femma...
Jag antar att den sista tidens turbulens om och ikring det svenska kungahuset inte kommer att skapa något speciellt fin julstämning, det kan man befara. FAst nog sitter det väl någon snäll tant ute i stugorna och virkar en grytlapp till CArl-Gustav och hans lilla familj?
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du min vän!
Det här med jakten på Kungen och hans familj,tycker jag har blivit en riktig fars! Kärringjournalistik! Knugen har vänsterknullat för 25-30 år sedan! Är du/jag och miljoner män och kvinnor har väl gjort samma misstag eller?
Om Silvias pappa var nazist?Kanske det,men jag tycker att det finns dom som ligger betydligen närmare i tiden och som behöver synas i skarvarna!Här lyfter direktörer i både statliga och privata företag miljoner och åter miljoner i löner!Företagare i skandaler som just hos er i Göteborg,men det håller på att nystas upp som tur är! Men tänk allt mygel som förekommer hela tiden i dunkel,som vanliga arbetare får betala!
På tal om nazister!Minns du inte läraren Erik Käll?Han berättade för oss om naziternas storhet,lärde oss att göra Hitlerhälsning,talade om att samerna(då sa vi lappar) var en understående ras,men vad fan,vi visste ju inte bättre!Då under slutet av 40talet och långt in på sextio,fanns det många "nassar" även i lilla byn Porjus och resten av Sverige!
Nåja! "Saliga äro de träskalliga,ty de skola icke drunkna när syndafloden kommer"!
Så till herrarnas skidskytte.
Tror att säkraste stället att stå på när Björn Ferry skjuter,är framför tavlan!
Hälsnigar från en Hälsing!20 grader kallt och en meter snö! Fy fan jag hatar detta!
Curre Canin!
(Eventuella fel 0ch dålig svenska,skyller jag på en underbar "singel malt"!

Rosenlunds Tibbe-Hill sa...

Granska folk är på gott o ont, granska vår drottning men hon ska väl ändå inte kunna stå till svars för vad hennes föräldrar gjort eller inte gjort. Ingen väljer sina föräldrar o knappast ska man stå till svars för deras leverne eller åsikter.
Granska gärna hennes liv om det gagnar till nåt o ta för sällsyntheten fram det goda hos männsikor istället för att ständigt söka skit ner på mikronivå. Vill man inte ha kungahuset kvar finns det nog rakare o justare vägar att gå än smutskastning. Det måste finnas annat att lägga sin energi på som är viktigare + sprida lite glädje istället för missundsamhet. Glädjeämne är nästan ett utrotninghotat ord numer

"Storebror" vet ju allllt o lite till om en ändå...