torsdag 9 december 2010

Bala bla, sa Leif Johansson och lämnar Volvo!

Här står Volvos nya försäljningsdirektör och väntar på att den svenske chefen skall lämna skutan så att "det rullar" mot flytten till Kina. Ingen svensk är väl så naiv i sitt tänk att de tror att Volvo stannar kvar ute i Torslanda?
En som absolut inte tror detta är Volvos chef Leif Johansson. I augusti lämnar han bolaget för att söka sig ut på en ny marknad. Med sig har han en pension på 100 millar så det kommer inte att gå någon nöd på gubben, den saken är klar. Ovanpå dessa miljoner har han ju dessutom folkpensionen. Detta granterar att det inte blir några middagar med Kitty, Wiskas eller andra kattmatsläckerheter...
"Länsman" är kaffesugen idag med så jag får väl rulla upp byxbenen på kostymen och promenera ner till centrum en liten stund. Vi syns och hörs längre fram under dagen.
Ser att jag fått flera nya vänner/besökare här sedan snapstesten och det glädjer mig, ni är alla så välkommen in till pappa B
pappa B

"Bättre fly än illa fäkta"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag tror du blandar ihop Volvo AB, lastbilstillverkare, som snart Leif Johansson lämnar, med Volvo Cars, personbilar, som tidigare ägdes av Ford och som nu ägs av kinesiska Geely.

Anonym sa...

Jo Pappa B!
Det är nog som du säger!Inom en framtid så har vi nog inte Volvo kvar i Sverige,oavsett om det gäller PV eller övriga modeller!
"Den gula faran kommer i från Öst"!
(Fritt citerarat!)
"Tar man bort hörnstenen,så rasar hela huset"!
Curre Canin!

pappa B sa...

Anonym, du har så rätt så, men jag tror att detta kommer att gälla hela Volvo, även den marina delen. Får kinesen ett finger så ryker oftast hela handen..

kul att se Curre Canin inhoppandes här, det glädjen pappa B

pappa B sa...

Anonym, du har så rätt så, men jag tror att detta kommer att gälla hela Volvo, även den marina delen. Får kinesen ett finger så ryker oftast hela handen..

Kul att se Curre Canin inhoppandes här, det glädjen pappa B