tisdag 11 januari 2011

Det blev en bomdag på Surtesjön...



Vi tog oss två timmar på Surtesjöns is i går eftermiddag. Inte så jobbigt att gå ut på det tunna skartäcke, som bildats efter allt regnande under några dagar. Fast visst blir det mycket vatten ändå och inte så angenämt som på en riktigt hård kärnis. Abborrar, mörtar och andra levande varelse var inte alls på hugget denna eftermiddag så junior och jag fick vackert trampa hem tillsammans med lille August och hunden Stina. Fast det var ändå mysigt att sitta på isen med en kopp varm choklad och ljuga för varandra. Utsutten fåtölj stod utanför vårt hus när vi kom hem och "Skogarnas Konung" undrade om man tappat både sans och balans då man inte burit fram den ganska fina skinnfåtöljen fram till soprummet 10 meter längre fram eller om man helt sonika tappat den vid en flytt? En fin stol är det i alla fall.
Nu blir det ett kort besök ner till centrum för att kolla läget bland alla mina små polare som vimlar omkring där nere.Vi hörs kanske senare i em.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Under isen finns det massor av fisk
dra upp dom bara! ha ha ha?
Fotöljen är säkert utställd för att skogarnas konung skulle sitta där som en riktig fiskarkung när ni kom hem från Surtesjön eller?

pappa B sa...

Ja så kanske det var, kom inta att tänka på detta. Nåväl nu är den borta, ägaren tyckte npog det var hårt att sitta på golvt framför TV:n