lördag 19 februari 2011

Dumdristighet i överkant!

Förvisso är isen på Mjörn drygt 30 centimeter tjock, men själva sjön är farlig i sig själv med både in- och utsläpp lite här och var och dessutom en del underströmmar. Den här husägaren han hade tagit bilen ut till sin ö. Inte något som jag skulle rekomendera. Där stod den utanför bryggan och när han sent om sider for iväg så visade det sig att det var mer än en cell som inte var som den skulle i skallen på den här mannen. Han lät nämligen hundes springa efter bilen över hela sjön och ekipaget försvann i fjärran. Att motionera hunden efter bilen är djurplågeri och vittar om att en sådan här familj inte skall ha djur över huvudtaget. Möjligtvis en skumgummikanin i soffhörnet!
Så där ja, nu fick jag släppa ut lite ånga före klockan 10

I går kväll när kvinnan och jag var nere i centrum och handlade så hoppade det fram två minst sagt otrevliga typer. En rödhårig slemmig typ rusade på mig och skrek -Sälje ni knark! Spottet for som ur en dusch runt oss. Jag tittade bara på honom. Då sprang han upp och skrek bakom mig och jag vände mig direkt och frågade om han hade ont någonstans? -Va! han skrek och ögonen rullade i skallen på honom. -Om några sekunder kan du få det svarade jag och då pep han iväg till kompisen som stod en bit därifrån. När jag vände mig om så skrek han något efter mig som jag inte uppfattade. Men ni skall veta att min högsta önskan en sådan här gång det är att sopa ner skithögarna i avloppen. Mina små skatter är det som håller sådana här dynghögar vid liv. För mig har de inget som helst existensberättigande utan skulle förpassat under jord. Synd om dem, skriker velourputtarna. Synd mina damer och herrar det är när jag sätter på en kvinna och hennes man kommer hem!
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om den rödhårige spottande lufsen hade hoppat på mej då hade jag plattat till nosen på kräket jag vet att det var frestande även för dej tråkigt att vi har dessa svin bland oss.

Sigge

pappa B sa...

Ja det är stor skam för hela det svenska samhället. Snart vågar den vanlige svensken inte gå ut och handla efter klockan 3. de här svinpälsarna sover ju till fram på eftermiddagen. Sen börjar de om på ny kula.