måndag 14 februari 2011

Snacka om mediekåt gubbe!

Hela cirkusen runt omkring Peter "Foppa" Forsberg blir löjligare och löjligare. Grabben är mångmiljonär och har haft en strålnde karriär, bakom sig. Skadad, men lika förbannat skall han figurera i pressens spalter, i TV-rutan i tid och otid. Ägna spaltmillimetrarna åt något vesäntligare än att ligga i röven på den här gossen. Nu skulle han ut i hetluften igen och finnas med i NHL, i Colorados bleka dress. Och om dressen var blek så blev den ännu blaskigare då den satt på Forsberg. I samma andetag så uttalade sig den nygamle förbundskaptenen i Tre Kronor, Pär Mårts att han höll landslagsdörren på glänt för "Foppa"
-Jag tänkte inte åka över och se honom, men vi får se?

I morgonens radioprogram förkunnade "Foppa" att det är slutspelat, han lägger rören på hyllan. Äntligen ett förnuftigt beslut och vill han trappa ner så kan säkert Västra Frölunda ge honom en stillsam slutsäsong i allsvenskan i höst. Personligen tycker jag att det är makalöst att han inte slutade efter första krånglet med sina fötter. Men det verkar som om hans vilja att synas i svensk och utländsk media överskuggar allt annat i hans liv. Hoppas nu att det är slut på riktigt och att han sätter sig tillrätta uppe i Örnsköldsvik ett par dagar innan han reser ner till de andra guldlirarna i Monacco eller något annat skatteparadis.
Då det gäller Mårts insats i det svenska landslagsbåset så är det bara att grattulera. Piggare landslag än de som spöade skiten ur det ryska laget och vann på straffar mot ett ilsket Finland var det länge sedan man såg på isen.
pappa B
Skicka en kommentar