fredag 11 mars 2011

4 sekunder från medalj...

Det blev vetarnerna som skulle städa upp för ungtupparna som skitade ner den svensk skidskytte stafetten idag. Både Lindström på första sträckan och Jonsson på den andra gjorde vad de skulle men sedan strulade nbergman till det rejöält och det var nog bara millimter från att det hade blivit en straffrunda. Nu blev det 14 extra skott för det svenska laget och där rök till och med guldmedaljen. Skit också. Men vi får hoppas att tjerna tar en ny medalj när de skall ut i het, förlåt kall luften i morgon. Om nu lagledningen vågar ställa fru Zidem som sekundant utefter spåret istället för på startlinjen.

Låt Anna-Karin Strömstedt starta, in med Anna-Maria Nilsson på den andra och låt systrarna avslute med lillasyster på tredje och Helena på sista sträckan. En spännande konstellation som jag tror jkan få hela världen att häpna. Och om nu Strömstedt och lillasyster Jonsson skulle göra bort sig, skit samma, de har fått vara med i hetluften för det är ju dit man vill att de skall komma så småningom. Nilsson hon har traglat sig vidare där under många år och får forfrande fortsatt förtroende från den svenska lagledningen.

Världscupen på längdskidor går mot sitt slut och i morgon kör man sprint i Lahti. Vi får hoppas på någon helst några svensar och svenskor i finalerna.

Nu skall jag rösta på Tina Turner och Jessica Andersson i Let´s Dance. Ser på den fruktansvärda katastrofen i Japan och lider med alla som drabbats personligt av jordbävningen.
pappa B
Skicka en kommentar