fredag 4 mars 2011

En glad prick har dragit sitt sista skämt..

Vi som älskar svenska komiker har en mörk dag i dag. Lasse Eriksson, humoristen och glädjespridaren från norr har lämnat jordelivet. Lasse blev 61 år och han dog absolut med stövlarna på. Det var under en revyföreställning i Uppsala i går kväll som han bara föll ihop.
Expressen skriver; Det hela hände under slutet av föreställningen "Fyra lyckliga män 2" som han plötsligt föll ihop på scenen. Sjukvårdsutbildad personal från publiken gav honom hjärtmassage innan ambulansen var på plats och förde honom till Akademiska sjukhiuset.Framme vid sjukhuset var han redan avliden. Enligt polisen finns det ingen känd sjukdomsbild.
Lasse var född och uppvuxen i Piteå. Han började sin teaterkarriär på "Panikteatern i Uppsala under 70-talet.

Tidens gång, den allvarliga delen av vår klättring på stegen. Nu får vi återgå till livet igen. Det stundar VM-stafett för herrarna och det skall till minst en lavin, kanske två om inte Norge defilerar i mål som vinnare. Då det gäller de svenska killarna så finns chansen till medalj, men det är många som vill vara med och ha ett ord med i laget. Finland, Tyskland och även Italien lurar bakom buskarna runt Holmenkollen. Kanske USA, om de får ihop ett lag, liksom Canada vill vara med i toppen. Vi kan inget annat är att håll tummarna för våra fyra grabbar och heja på framför TV:n.
Först väntar lunch med kollega, det blir förmodligen kinamat och jobbsnack för hela slanten. Men jag återkommer innan solen går helt i moln.
pappa B
Skicka en kommentar