lördag 12 mars 2011

En sjätteplats för Helena och jag trodde att man skulle köra stafett?

Som ålderstigen och erfaren journalist måste jag springa in och ställa mig i skamvrån. Det stora intresse jag har för vintersport över huvudtaget borde givetvis ha haft reda på vilken typ av tävlingar jag skall titta på. Varför jag vimsat till det vet jag inte men jag håller väl på att bli dement? Det är väl i kväll som finalen i Melodifestivalen avgörs? Nåväl, den unge svenske comming mannen Fredrik Lindström blev bäste svensk med sin fina 11:e placering. De två veteranerna Ferry & Bergman sköt som krukor och borde ta bakvänen in över mållinjen. Nästan vindstilla på vallen och man bränner 13 skott!!! Det är en helkass insats med Ferry som 27:a och Bergman 29:a. samtidigt har en kommande stjärna blinkat till lite i slutet av säsongen. Räkna med att Lindström blir ett namn att räkna med i framtiden.


Inget fiske idag, att sätta sig på isen när det regnar är ingen hit så vi satsar på morgondagen istället. Fortfarande har vi inte bestämt oss var vi skall borra våra hål. Här promenerar "Länsman" ut på Surtesjön klockan 9 en vardagsmorgon. Han var ute och kollade tjuvfiskare, kvällen innan, så därför hänger mässingmärket kvar på overallen.
pappa B

1 kommentar:

Anonym sa...

Sverige på 27 och 29 plats det är inte så dåligt med tvåhundra deltagare men dom var ju 30 så sämre kunde det väl inte bli tråkigt att se på.
Sigge.