lördag 12 mars 2011

Nu vimsade jag till det rejält...

..inte på grund av trötthet utan av mycket dåligt informationsflöde mellan omvärlden och hjärnan. det blir mycket svårt att ta sprinmedaljer när man kör skiatlon. Nu har damerna hasat sig färdigt och herrarnas lopp återstår. Kalla blev femma i mål. Vann gjorde "Duracellkaninen" Therese Johaug före sliotvargen Justina K.

Men jag tror i alla fall att skidskyttarna skall köra sina mass starter i alla fall. Vi får väl se när sändningarna drar igång.
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej broder..!
Ja, vad sä'ger man om våra skidskyttehjätar och -hjältinnor. Det är nåt som inte stämmer, och ledningen får nog ta sig en funderare på vad det kan vara. Är det månne mental träning som behövs.?? Sen verkar det som inställningen och det där djävlaranammat saknas hos dom.
Men jag har kommit på vad det är. Alla svenskarnas ammunition som går åt till en tävling läggs ner i en stor skokartong, sen får skyttarna plocka de skott de skall ha att ladda magasinen med. Det är bara det, att av ex.vis 100 skott så är 30 skott lösplugg, men alla ser lika dana ut. Det somm har tur plockar rätt, medan en annan får kanske 5 lösa skott. Kan det vara så.???
BULLIS

Anonym sa...

Bäste broder..
vi har kommit upp i den åldern nu då ett stor antal av de grå hjärncellerna lagt sig till ro. Så ta det inte så allvarligt det där med att du rörde ihop begreppen.
Det finns en symtom som kalla dement light. Kan det vara det du drabbats av vid tillfället. Den åkomman är behandlingsbar med 6 cl whiskey 3 ggr. per dag i 4 veckor.
Dr BULLIS

pappa B sa...

Käre Dr Bullis! Jag har tagit din ordination på mycket stort allvar. Haver intagit ovan nämnda dos och skall nu försöka välja en av de två sängar som plötsligt finns i sovrummet. Fortsätter denna mycket behagliga kur under morgondagen.