onsdag 9 mars 2011

Feta arabkärringar fimpade semlorna!

- Idag är det semledagen, sa "Skogarnas Konung" när han kom hem från skolan. Han tog sina pengar och promenerade ner till ICA för att köpa semlor till oss tre här hemma (själv äter han inte semlor) Slut på alla caféer och affärer och till slut fanns det bara Lidl kvar.
-Det ser mörkt ut pappa, sa han när han ringde hem för att berätta detta och för att inte jag skulle vara orolig av att ha honom nere i Angereds centrum sent på eftermiddagen. Jodå, på Lidl hade de semlor och han köpte fyra stycken i två kartongen. På vägen hem mötte han fem feta arabkärringar som resolut gick på honom så att han ramlade på gångvägen. De fem kärringarna skrattade och skrek någonting på arabiska när de gikck vidare. En semla klarade sig från totalhaveri. Hade jag varit med hade detta inte hänt och skulle det ha gjort det så hade min 43:a suttit långt uppe i röven på den fetaste av de fem. Dessutom kan jag skälla ganska bra på arabiska så jag hade bett dem hoppa upp på kamelen och fara åt helvete. Respekt skriker dessa invandrare om, Respekt det kan de inte stava till själva, Nej hem med patrasket, hela surven, där kan de gå omkring och sparka i sanden...

Tommy Kalio har gjort det tidigare, och nu bönar "Honken om att få stanna kvar i Frölunda. De två avdankade proffsen är beredda på att sänka sina löner (det rör sig om enorma summor skall ni veta). Ja tycker att Frölundas styrelse skall kontakta facket. Dessa två herrar borde i rimlighetens namn klara sig på en ordinär polislön? De arbetar ju inte, de bedriver en lek på heltid: Lek och idrott heter det ju. Dessutom tycker ju alla att det är så förbannat roligt att spela hockey så en vanlig svensk medelklasslön borde väl räcka till de här gossarna med. Vilka uppoffringar för samhället gör de, som är värda sexsiffriga månadslöner??? som skall betalas ut av en idrottsförening??? som delvis lever på sina medlemmars goda hjärta???
Är de mer samhällsnyttiga än en dagisfröken, en kirurg på Sahlgrenska, en kvarterspolis på torget i Västra Frölunda? Nej kära organisation i Frölunda, daska hockey handskarna i bordet och kom ner på isen. Dessutom har deras framträdande på is den senaste säsongen haft sämre underhållningsvärde än en gammal Åsa-Nisse film i svartvitt!
Lägg dessa fantasisummor på junior- och ungdomsishockeyn i stället.
pappa B
Skicka en kommentar