onsdag 2 mars 2011

Idag blev det jämt skägg..

Som ni säkert hade räknat ut med den del av kroppen som ni sitter på så var det Surtesjön som var vårt mål. Men...när vi väl satt i asiaten så ändrade vi oss. -Vi ger Mjörn en sista chans tyckte "Länsman" och givetvis tyckte jag att det lät sunt. Någonstans måste väl det finnas lite större fiskar i den stora sjön. Men när man inte vet var man skall leta så är det som att jaga en synål i en höstack. Vi drog iväg upp till Björboholm, körde ner vid den lilla båthamnen där och stegade iväg ut på isen.
Jag fick napp direkt, en liten rackare som fick simma tillbaka men dagen var räddad ingen katt idag heller. Då fick "Länsman plötsligt upp en fin rackare och det tog inte många timmar innan vi fått fyra fina matfiskar var. Ja en liten stackare släppte jag tillbaka ner i djupet. Han hem och se svenskorna ta guld i sprintstafetten och även hur Jesper Modin gick i väggen under herrarnas final. Så var det med detta. Nu poausar vi fisket ett tag, i alla fall fram till helgen, då rycker det väl i pimpelarmen igen. Här ligger sju fina Mjörnabborrar färdiga för stekpannan. Det har blivit mycket fisk de senaste veckorna så jag blir väl väldigt smart när som helst. Längtar nu efter en ritkig köttbit och min favorit - bacon -!
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Go´kväll broder..!
Vad är det för små firrar ni dragit upp ur sjön..? Ser änna ut som små ansjovisar..!
I dag var det lite angenämare att titta påp skid-VM. Äntligen en dag med svenska framgångar. Må tro om man hade vallat med hemgjord tjärvalla och srearinljus för glidet..? I dag gick det fort, nästan lika fort som då vi åkte skidor i Porjus utför Porjusberget.
BULLIS

pappa B sa...

Jajja men det var nog "Lappglid" Den gula burken med silverfärgat lock. Och blyet runt själva vallan det hade vi när vi fiskade.
Gnäll inte på våra fina abborrar :o)

Anonym sa...

Det var en hög fina aborrar som ni visade upp, båda två"Grattis duktigt grabbar. Vad det gäller skid VM och vallargänget så vet jag presis vad som hände, sandpapret som dom hade klistrat under skidorna hade man vänt med den släta sidan ner, så enkelt var det, grattis till guldet.! ! !
Sigge.