onsdag 2 mars 2011

Skiter i hela VM, siktar in mig på skidskyttet i stället!

Frölunda gjorde en superbedrift, de vann med 3-2 mot Modo, herre jesus det verkar som en världssensation i tidningen. -Nu grejar vi slutspelet gapar man, högt så det hörs ända upp till Bohus! Mina herrar, jag tycker att ni skall boka hotellrum i Växjö och lämna Adrian hemma, helst utan fortsatt framträdande i indiankostymen. Plocka tillbaka Orrgren och "Bula" så det blir lite drag under skrillorna.

Det svenska landslaget underpresterar (även om det mesta hänger på grabbarna inne i miljonbussen)Johan Olsson 16 man på 15 kilometer? Varför körde en helt utpumpad Hellner? Northug vilade sig men det kanske Hellner också gjorde då han kom i mål som 34:a
I morgon börjar skidskyttarbna sitt VM i Ryssland. Jag hoppas att stunderna i skinnsoffan framför plattskärmen blir angenämare då.
pappa B

1 kommentar:

Anonym sa...

Ingen kretik över vallatimet jag tror att åkarna är rädda för att vallartimet skall lägga läskpapper under skidorna det gör dom ju redan
väldigt tråkigt att se, hoppas och
vet att du har rätt det blir roligare med skidskytte jag vet att du har både erfarenhet och i allmenhet rätt drag under galocherna heja Besse.
Sigge