söndag 27 mars 2011

jaha, då tjänade vi en timme medans vi sov...

Nu blir man yr i huvudet igen, eller rättare sagt ännu mer yr i huvudet. Vi fick en timme extra i natt så idag sov man riktigt länge. Håller på att krångla med redigeringsprogammen men det ser ut att lösa sig till sist, i alla fall. Den här gamla burken jag sitter vid har ju inte så många muskler som de moderna programmen kräver och då blir det don efter person. Men skam den som ger sig.... Säger som Nacka Skoglund sjön, jag kommer tillbaka, jag kommer tillbaka, av någon anledning så gör jag faktiskt de...
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Broder..!
Nu tror jag du har missat det där med sommartid. Vi har ju förlkorat en timme då vi fick lov att ställa om från kl. 02.00 till 03.00. Alltså blev natten en timme kortare.
Hoppas att du har ställt om alla klockor åt rätt håll nu, annars missar du kanske många spåvagnar och andra planerade aktiviteter.
BULLIS

Anonym sa...

Bullis har rätt om du fick en timma extra i natt så gäller bara angered för övriga sverige så har vi en timma kortare natt mellan lördag och söndag men det är ju smällar vi pensionärer får ta.Jag
förstår att du bara ville kolla att vi andra hänger med.
Sigge.

Anonym sa...

Det sägs att "Tid är pengar". Men då jag inte har så gott om pengar så har jag inte så gott om tid heller.!
Jag har sedan länge lagt ifrån mig armbandsuret och skiter i vad klockan är. Lägger mig gör jag då jag är trött, och sover tills jag vaknar utan en larmande klocka. Så om nu Besse har vridit klockan åt fel håll har ju ingen som helst betydelse. Bättre att gå efter vår natur då solen går upp och ner på kvällen.
BULLIS

pappa B sa...

Exaktamento min herrar, Hr Besse skiter i tid och rum som han alltid har gjort. Fast jag har ju en fantastisk ordningsam kvinna så hon ringde mig på morgonen och kan ni tänka er...hon sa samma sak som ni så jag vred tillbaks uren så nu är jag på banan igen.