tisdag 15 mars 2011

Phu...telefonen är fixad. Hjärtat har fallit ner på rätt plats igen

Detta är charmören från Herrljunga! Han är hjärtatoch hjärnan hos PhoneHouse ute i Partille. Idag han han inte med mig för det var vackra damer på andra sidan disken...men jag fick fin service ändå.
Min lilla kamrat iPhone4 gjorde ett oavsiktligt avhopp från mig sent i går eftermiddag. Men ett besök på PhoneHouse i Partille så tog en ung vacker flicka hand om mig (min fråga om telefonen) Fick den information som behövdes för att den lille japanaren skulle hoppa igång igen (kom inte och säg att Apple tillverkar i USA). Munken som stod och plingade i sin lilla klocka på en bro i Kyoto hoppas jag fortfarande är vid full vigör efter det fruktansvärda som drabbat landet.

Många frågar mig varför jag inte skriver om den fruktansvärda katastrofen i Japan. Alla medier plus bloggare världen över skriver och bevakar detta så jag tycker att jag kan hålla på med mer alldagliga saker. Min lilla blogg kan inte påverka vare sig flodvågor eller härdsmältor. Jag försöker hålla humöret upp inom mitt gebit.Skall ge mig ut en sväng, men återkommer senare i em med lite mer svammel.
Skicka en kommentar