onsdag 30 mars 2011

..så var det lite lunch i LCHF variant.

Har backat tillbaka lite till LCHF-stuket. Det var mycket roligare att stoppa i sig lite såser, grädde och rejäla köttbitar än att bara gnaga i sig en morot då och då, Givetvis försvinner det grönsaker ner i kaggen ändå, men nu tillsammans med kött, fisk, min älskade bacon och fåglar av alla de slag. Tji med ris, makaroner (gillar inte det ändå) och potatis (bryter trenden då de färska knölarna kommer till midsommar)Inget vitt bröd utan en skiva fiber (spånplatteliknande) med riktigt smör och en tjock skiva ost. De ni grabbar, det sitter som en fläskläpp.
Dagens lunch stekt korv från Karlsson i Härryda (kallar den inte Falukorv den är bättre än så) en avocado och lite lök, stark grön chili och en rejäl klick med bearnease. Två glas vatten till och gubben mår som en speltjäder på en frostkall blötmyr i Lappland.
pappa B

PS: Jag beställde just två flaskor av Engelbrekt Blended Malt från Bergslagens destileri. Berättar mer om detta lite längre fram

1 kommentar:

Anonym sa...

Det ser verkligen gott ut skulle det inte passa med ett glas vitt vin till jag tror det skulle sitta bra. Hoppas du får en riktigt bra dag.
Sigge.