lördag 19 mars 2011

Skrota Let´s Dance, segt och överspelat!

Det flesta röstningsprogram på TV, bygger på proffsigt tiggeri, i skydd av behövande barn och forskning. Let´s Dans gör det i dubbel bemärkelser. Drygt 3 timmar för att få redan på vilka som dansar vidare är för uselt. Detta med omröstning efter omröstning som inte ens går att kontrollera. Såg ni gårdagens start av "Så skall det låta"? Det är TV-underhållning av högsta klass. Medan kvinnorna i juryn dreglade över Frank Anderssons mummlande och dansande på golvet så öste Sethman på så det rök om det i grannkanalen. Och vilka artister och två nya snygga pianister, som öppnade premiärprogrammet. Christer Sandelin och en taggad Tommy Ekman i det ena laget och Alcatraz i det andra, bjöd på underhållning som sällan skådadts i rutan.
Nästa fredag hoppas jag att Jessica Andersson dansar de höglivade byxorna av namnen Andersson och vinner den röda glasskon. Jag tänker inte titta, jag skiter i vem som vinner men jag skall ringa ett billigt samtal och rösta på Jessica. Knäpper fram "Så skall det låta" och sjunger med, då hinner man även kolla något annat om man önskar eller plocka i sig lite smårätter som fixats fram innan start. Det är förkrossande att se att TV4 har så lite program att sända att man drar ut detta dansande i 3 timmar. Skitdåligt.

Marina Sjöberg, dietist matar Färjestads hockeyspelare enligt kostens alla regler. En öl till maten är ok, men inte pizza före match. Grötfrukost och inte bara en kopp kaffe. Det här utfodringen skall leda till ett SM-guld det är man helt på det klara med. Den som överlever får se!

Östersunds Posten berättar att en halvnaken och full kille hittades i en snödriva natten till idag. Han låg bara där och polisen tog hand om honom för tillnyktring och upptining. Snällt av polisen.

I Helsingborgs Dagblad berättade man att en 41-årig man greps för grov kninnokränkning. Mannen som kommer från Ängelholm greps i morse. Kvinnan berättade att under flera år utsatts för verbala hot och misshandel.

Kalmar svar på Daily Mirror, Barometern skrev att en hyresgäst på Västra Långatan i Hultsfred återigen har polisanmält sin granne för att han spelar dataspel i tid och otid. Monoton musik gör det svårt för mannen att sova om nätterna...

Södermanlands Nyheter skrivet att det Polska Speedwayförebundet stoppar sina förare från att köra utanför landets gränser. Nyköpings speedway stolthet Griparna ligger risigt till om deras storstjärna, polacken Miroslaw Jablonski skulle försvinna. Ännu mer sybnd är det om de polska förarna som i framtiden får köra runt på gräsmattorna utanför Stettin.

Nu skall jag köpa en andel på en galopphäst och sedan är det dags att fixa till lite smörstekt torsk. Men först promenerar vi vår vanliga Rannebergsrunda som vi brukar klara på drygt 45 minuter. Vi kanske syns
pappa B
Skicka en kommentar