fredag 22 april 2011

Idag var det galopp igen! Vackert väder, vackra hästar glada människor och tänk att en långfredag, dagen som aldrig höll på att ta slut när man var liten och knappt fick gå utanför dörren, den har varit så förbaskat trevlig. Igår köpte jag oss en Tassimo kaffemaskin så nu jäklar skall det Lattas och Expressas hos pappa B, det kan ni ger er tusan på.
Egentligen skall det ju vara lite påskliljor den här helgen, men skit samma. Jag hittade inga vilda påskliljor, inga tama heller för den delen. Men tre små tappra tussilago (tror att det är sådana blomster) hade kämpat sig upp genom leran. De överlämnar jag till alla er mina vänner här i bloggens värld. Önskar er alla en riktigt glad och god Påsk. Ge de små påskkärringarna som ringer på lite okokta makaroner, då blir de både förvånade och fulla i skratt. Klia gubben på ryggen, drick upp rödvinet och ta er en sjutusandes omgång, så gardinerna fladdrar i sovrummet när barnen somnat.
pappa B

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack ska du ha för de små fina och nyvakna tussilago som du har skänkt till oss alla, du är värd en av dem själv var so god ha en trevlig påsk, blir det inte ägg så ta en ägglikör i stället hej svejs.
Sigge.