torsdag 21 april 2011

Här broderas det så det står härliga till. VD:n Challe är i toppform, sitter vid datorn, snackar i telefon och dricker CocaCola och Ronnie far som ett skållat troll runt brodyrmaskinerna. En helt ny PR-kollektion för stallen i Riksgaloppen skall tas fram. Fint blir det skall ni får se. Idag är det skärtorsdag och det är hög till att gå ner och köpa sig lite ägg. Påsken är ju äggen, laxen och godishelgen framför alla andra helger på året. De flesta stoppar i sin lamm i olika former, det gör absolut inte pappa B sedan får grevar och baroner säga vad de vill. Lovikavantarna sög jag färdigt på hemma i Porjus under 40-talet. Vi får se vad dagen har att bjuda på, förmodligen kommer det någonting insvammlande här lite senare idag. I morgon på långfredagen så blir det galopp för hela slanten...

PS: Behöver du hjälp med lite brodyr, en keps till företaget eller en snygg pikétröja inför sommarens fester eller en tuff jacka till höstens kick-off? Hör av dig till mig bara så fixar vi detta. Till bra pris och framför allt i väldigt hög kvalitet, både på plagg och brodyr.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej broder..!
Ska inte kommentera nåt, utan bara önska dig och familjen en riktigt GLAD PÅSK..!
Hoppas det går bra med hästen eran.

BULLIS

pappa B sa...

Tack det samma, har inte kommit in och kollat dina bilder på facebook men jag skall dit och kika. Skall se den på träning i morgon, hästen alltså, Krama om gumman och var rädda om er.