söndag 3 april 2011

Söndagslunchen intagen, utan potatis, makaroner eller ris!


Så här skall det se ut. Två kycklingklubbor, en grönsaksmix med kikärter, gröna ärter rökt paprika och små frön av okänd art plus en fet sås gjord på lika delar Creme Fracie och äkta majonäs (inget lättlarv här inte) Grovmalen grönpeppar och dragon spetsar till det hela. Ett glas jucie och man mår som en prins. Vågen visar nu 92 kilo prick och fler detaljer, av min gamle kropp, än mina fötter börjar synas. Tar nog Rannebergsrundan när kvinnan kommer hem och hon är i slag efter att tufft arbetspass-... Det är kul att bli smal!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag avundas dig jag skulle ochså vilja stå på vågen och den visade 92 men det visar inte min våg om jag ställer mej på den kunde den tala så sa den aj aj. Lycka till kämpa på.Måltiden som du lagt ut ser väldigt god ut, tror jag skall prova detta tack bernt.
Sigge.

pappa B sa...

Den satt fint Sigge, både gott och nyttigt. Inget bröd, ris,potatis eller makaroner framöver och airbagen håller sakta men säkert på att tömmas på luft :O)

Maigiz sa...

Jag kör också LCHF nu för tiden. Min vikt försvinner också sakta men säkert. Skulle nog gå lite fortare om jag lät bli rödvinet på helgen men det tänker jag INTE göra. Där går gränsen :)