söndag 3 april 2011

Jaha, då var det en söndag till på G

Ibland funderar jag om jag skall ta fram kostymen, slipsen och den vita skjortan och knalla upp till Angereds kyrka och ta nattvarden. Men tack och lov så blir det bara funderingar för skulle jag nu sätta detta i verket, utklädd med en liten färdknäpp och en pappersliknande kaka under tungan så fortsatte väl söndagsmorgonen med ett besök på någon av stadens nöjespalats. Då hade ju vilodagen varit till ända innan den ens börjat. Nä jag smyger runt här hemma och plockar som gamla farbröder skall göra. Lagar lite mat till trollen (mamma jobbar)försöker komma överens med det redigeringsprogram som inte vill fungera och kanske jag scannar 200 bilder innan Johan Blund fäller ihop paraplajjen!
Sålde ju min proffs kamera förra veckan och inhandlade en liten lätt HD-kamera bara att ha till husbehov. Men den jäkeln och min ålderstigna gamla burk (den nya står kvaddad i hallen)pratar inte samma språk så jag har ett rent helvete att få ordning på det jag spelat in. Men, skam den som ger sig, jag skall nog klura ut det här med. Jag är ju enveten som en röd gris när jag sätter den sidan till. Det gör jag nu så vi hörs lite senare. Kör försiktigt för idag är alla de som sällan kör bil ute på vägarna och vinglar!
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är förståndigt att du stannar hemma och inte ger dej ut bland tokiga bilister som troligen inte har körkort utan har hjulkert och
tror att det räcker. Ändå roligt att se att du är i full gång ha en bra dag
Sigge.

Pappa B sa...

TAck skall du ha Sigge min vän Du och lilla Joysan får ta det lugnt ni med.