onsdag 4 maj 2011

Landvetter, Kortedala och hem..

Slöseri och dålig organisation. Tre taxibilar för att hämta tre gubbar till Volvo. Hade inte dessa bilbyggare kunnat åka i samma bil och sedan blivit upphämtade nere på Volvo? Men har man dollar så har man.
Kolla här då? Inte en enda matgäst och det var lunchtid? Men läs på skylten, vem fan betalar 95 kronor för köttbullar med kokt potatis och gräddsås när man kan äta det på IKEA för 16 kronor!!! Riktigt gott dessutom. Hur dum får man vara egentligen.
Nej då var det betydligt trevligare uppe på Kihon Sushi Bar uppe på Kortedala Torg. Trevlig ägare, god mat och två snyggingar som spände musklerna framför min kamera. Glada o goa ungar med glimten i ögonvrån. Puss på er, ja inte sushigubben!
...var är hon? Vår lilla goa VD har försvunnit. Antagligen är det kärleken som kedjat fast henne i vid sängstolpen och inte släpper ut henne till oss vilda gubbar. Var är du Challe, vi saknar dig så!
pappa B

3 kommentarer:

Aimogreven sa...

Ja du Besse här i dom djupa skogarna äter vi bara Kikkoman klappade köttbullar.

pappa B sa...

..det är fan i mig ingen skit de heller. Duger även utmärkt åt en lönnfet fotograf/journalist :)

Melinda Mangs, VLC sa...

Hej!

Kul att du uppmärksammat vår Taxi Service.
VLC är ett stödbolag för logistik inom Volvokoncernen som bl.a. erbjuder persontransporter till Volvos anställda och kunder, framför allt för AB Volvo men även Volvo Cars.

Till skillnad från vanliga taxibolag arbetar vi med samkörningar, dvs att om två personer ska åka samma väg vid samma tid får de dela bil med varandra. Detta innebär både ekonomiska besparingar samt mindre miljöpåverkan.

I fallet ovan där du dokumenterat tre av våra duktiga chaufförer kan man tänka sig att resenärerna skulle till vitt skilda ställen, AB Volvo har ju siter på flertalet olika platser i Västra Götalandsregionen.

Jag och mina kollegor önskar dig en fortsatt trevlig dag!