fredag 10 juni 2011

Smyger in lite vid sidan om...


Lite eld i soptippen!

Ni har haft det lugnt och skönt ett par dagar här på bloggen. Jag har inte mått så där 100%, det har börjat krångla lite i maskineriet (och det tror farfar det, Här är det frågan om många tusen mil) Kan ta mig fram men det går i 90-års fart och några invecklande krumsprång eller tunga vinkassar kan jag icke hantera. Men.. klockan 13.30 idag är det dags för den bistra sanningen. Oavsett vad som hittas, vad som skall vara kvar och om det är något som skall lappas ihop eller plockas bort så är jag snart på banan igen. Det kanske blir lite rehab över sommaren i värsta fall och vill det sig illa så kommer man ut som valack. Fast skit samma mitt liv i svensk avel har gjort sitt så det kan kvitta. Peppar, peppar, jag har aldrig varit riktigt sjuk under alla mina 67 år så någon gång måste väl även jag drabbas, orättvist vore det ju annars.
Kvinnan och juniorerna är givetvis oroliga men ändå sansade och även om det just nu inte är den mest positiva dagen i mitt liv, så kommer jag att kliva ut i solen igen, fortfarande som -Sveriges gladaste man-. Kanske bara lite pipigare i rösten :o)
pappa B

6 kommentarer:

Mia S sa...

Hoppas det går bra ... *håller tummar* :) Kramiz

pappa B sa...

Tack min vän. Är på väg till akuten på Östra, har fått en remiss och måste in på stubben. Vi tror nog att detta skall fixa sig till det bästa...

Anonym sa...

Det går bra, på dom djävlarna bara. Järnberg

Anonym sa...

Broder...!
Vad är det jag läser om dig..? Hur är det fatt med dig. Fattar ej av vad, eller var du mår dåligt, och av vad du mår som du skriver. Men dufår välkanske ett svar då du uppsöker sjukhuset. Att det gfår att fixa till råder inget tvivel om, för idag kan dom nästan väcka döda till liv igen. Har egen erfarenhet. Vad det änär... så krya på dig, så ses vi snart igen här på bloggen.
Vi i vår ålder är ju som gamla veteranbilar. Vi behöver smörjas, poleras, skötas om med öm hand och tankas upp.
Ha det bra tills vi hörs igen.
BULLIS

pappa B sa...

Tack mina vänner. Den gröna lampan är tänd igen!

Anonym sa...

Jag håller med Bullis vi är som gamla veteranbilar, trots allt så är de ju eftertraktade ha ha man måste ju säga att vi har erfarenhet det det var inte roligt att du inte mår så bra om du kommer till Östra igen så hör av gig det är ju bara tvärs över gatan
krya på dej jag önskar dig och din familj allt gott
Sigge & Joy.