måndag 20 juni 2011

Tänk vilka fina förslag tjejerna i Porjus har!

Sätt våra gamla i fängelse och de kriminella på äldreboenden!
Då får de gamla möjlighet till bad, hobbies och utevistelse. Ingen kan stjäla från dem, de får fri kost och logi, tv, underhållning och de får pengar istället för att betala.
De kriminella kan få kall mat, inga pengar, vara helt ensamma, få lyset släckt klockan 20:00 och duscha 1 gång i veckan.

Detta mycket goda förslag lade lilla Bellenbro ut på fb i afton. Skulle den smilande clownen med röd slips och Sadampröjsare satsa på att genomföra detta så vann de nästa val det är jag 100% övertygad om. Vad säger du?
Tänk vad trevligt det kulle vara att hälsa på sig gamle pappa på Hall, bli bjuden på god mat och så kunde vi se en riktigt spännande deckare tillsammans efter ett träningspass i gymmet? Det vore väl trevligt eller hur?
pappa B

3 kommentarer:

Plupps krypin sa...

Men va bra! En till som har anammat mitt förslag, tänk så bra de skulle få då, våra gamla.
Ha det bäst. Kram Yvonne

Anonym sa...

I Porjus finns det nästan bara bra förslag, möjligtvis inte det Lapp-Anders sa att det skulle vara gratis mellanöl mellan 10.00-14.00, den redan hårt prövade handlaren gillade inte detta,(Lasse Jakob hade säkert låtit sig övertalas i rätt läge, men han var borta då)annars helt riktigt resonemang. Järnberg

Anonym sa...

Det man läser om i alla tidningar så är detta ett riktigt bra förslag
låt de äldre och förbrytare byta plats vad det gäller boende så att alla får vad de förtjänar. Hurra Hurra fram för ett rättvist Sverige.

Sigge.