lördag 18 juni 2011

Sverige ligger i B-laget då det gäller friidrott! Dra in stödet till idrottarna och satsa på våra dagisbarn i stället.

Sedan får de fjäskande kommentarerna med Anders Gärderud i spetsen säga vad fan de vill. Våra deltagare blev nästan sist i varenda gren. -Vi är ju ett sådant litet land, säger experterna. Javisst, men Tjeckien och Ukraina är inte mycket större de, dessutom sargat av krig och djävulskap vilket gör att man skurits upp som små tårtbitar- Ukraina ligger på fjärde plats i dagens Lag-EM. Tjeckien på sjätte.
Lägg häften av alla kommunala bidrag som går till friidrotten på rejäla lekplatser för våra dagisbarn i stället. Det är ju där grunden skall byggas och inte starta en elitkarriären då man fyllt 35? Damerna är i alla fall bäst. Herrarna är ett litet ulidullgäng som mest gnäller över olika krämpor här och där. Skicka hem dem, nåväl nu var de ju i Stockholm så det blir inte så dyra omkostnader att ge dem en X2000-biljett direkt hem till respektive by/stad.

PS: Jag kan ju ge Thorneus i längd och Wallin i spjut godkänt.
Bernt

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med till 100%, de visade damerna idag med Green och Klyft i spetsen. Järnberg

Pappa B sa...

Höjdhoppseger med 189 cm Kajsa B vrider sig av skratt. Kul att Klüftan fick till ett bra hopp i alla fall

Anonym sa...

Det verkar som om man får dagisbidrag i högre åldrar i vårt kära land, komunerna kallar det att man stödjer idrotten man kan ju undra hur dessa pojkar tänker,
gäller det att gnälla mycket eller träna för att bli bäst.
Sigge