tisdag 21 juni 2011

Uruselt polisarbete i Göteborg!


Nu är debatten om svartsprit och smuggling superaktuellt här i Göteborg. Tullen skriker ut varningar om smuggling i stor skala och hundratals privata tips med uppgifter om både platser, registreringsnummer och namn på personer som håller på med försäljning av smuggelbrännvin. Polisen gör inte ett smack, de följer inte ens upp de tips de fått.
Nu inriktar man sig plötsligt på att plocka in uppgifterna på bussbolag och busschaufförer för att måla ut dem som syndabockar. Fegt och ett sätt att stoppa huvudet i sanden för att undvika konflikter. - Vi har för små resurseer, gäller man i polishuset i Göteborg.
Justitieminister Beatrice Ask säger att polisen aldrig tidigare har haft så stora resurser som idag och hon anser vidare att detta är en ren polisfråga där regeringen inte har något att säga.

Poliserna i svenska deckare och Vallarnas teater i Falkenberg är bättre än de riktiga poliserna våra skattepengar går till. I Hudiksvall till exempel går det åt två poliser och en bil för att köra upp en person till fängelset i Gävle. I Hudik finns bara ett vilorum för omhändertagande av fyllhundar och de skurkar som väntar på transport upp till Gävle.
Tankarna om ett civilgarde kommer allt närmare på vissa platser i vårt avlånga land.
pappa B
Skicka en kommentar