fredag 24 juni 2011

Skrota Migrationsverket och alla idioter som arbetar där!


Hon kom hit från Iran 2008, flydde från sin pappa som skulle gifta bort henne med en äldre gubbe (en stut i min ålder) Att det blev Sverige berodde på att hon hade sin mamma och hennes nya man här. Idag arbetar Seiran Shatery på en Folkhögskola här i Angered. Ett jobb som hon trivs utmärkt med. Hennes arbetsgivare och arbetskamrater trivs med henne likaså. Med andra ord en ung invandrarkvinna med fast arbete, en tjej som vill vidareutbilda sig, lär sig svenska och är en tillgång på den svenska arbetsmarknaden.
Nu skall hon utvisas - hon tjänar för dåligt!

Vad är detta för djävla ordning. -Vi har inte kommit fram till summan 13.000 kronor av en slump. Det är noggrant uträknat vad som anses rimligt för en person att leva på, fortsätter Alejandro Firpo, jurist och enhetschef på Migrationsverkets enhet för arbetskraftsinvandring. Han tillägger att Migrationsverket också har som mål att se till att asylsökande inte utnyttjas på den svenska arbetsmarknaden.

Här finns alltså en 26-årig tjej med jobb. En tjej som tjänar 11.640 kronor i månaden. Hon trivs med sitt arbete och har siktet inställt på att vidareutbilda sig, eventuellt på Chalmers. Hon klarar sig väl på sin lön genom att dela lägenhet med en god vän. Men nu skall hon enligt Alejandro Firpo (borde ha varit clown på cirkus Scott) utvisas!
Under tiden drar det runt en herrans massa invandrare som inte tjänar ett öre utan endast går på bidrag. De har ingen större motivation att få ett arbete heller det kan man nästa räkna ut med den del man sitter på då de gått samma runda runt torget i Angered de senaste tio åren. Skicka hem dem med omedelbar verkan och låt de som har skaffat sig ett arbete, en fast punkt och har viljan att anpassa sig till vara regler och förordningar stanna kvar. Det är ju dem vi skall hjälpa och ta hand om. Inte drägget som rycker väskor av gamla tanter, mördar och våldtar unga svenska flickor, bränner bilar eller stjäl och skapar otrivsel runt våra hem.

Sedan alla mina vänner, vi som inte tjänar 13 000 kronor i månaden, vad skall de göra med oss? Jag har hämtat hem en tjock bunt med broschyrer från resebyråerna i stan i går. Håller på att jämföra en del platser där det verkar vara ganska lugnt och skönt. För enligt Migrationverkets clown Alejandro Firpo så är gränsen för att få vara kvar i Sverige 13.000 kronor i månaden. Jag har med andra ord levt ett par år på ofri grund.
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Broder...
Bra skrivet, jag håller med dig. Vad ska man göra med alla svenska ålderpensionärer då. De som inte ens kommer upp i en pension över 10 000:-/mån. Vart, ellr till vilket land ska vi skicka dem.??? Och han den där Alejandro Firpo, han är väl inte annat än en invandrad medborgare. Skicka hem honom i stället, så blir man av med en idiot i vårt samhälle.
BULLI

pappa B sa...

Ha ha ja det är ett bra förslag. Han blev nog kvar när Cirkus Scott var i Stockholm senast.
Men visst är det för djävligt att man har konstaterat att men måste tjäna minst 13.000/mån för att kunna leva i Sverige, men man har inte sagt ett ljud om detta till de pensionärer, som INTE tjänar 13.000/mån (det är väldigt många det) och har aldrig ifrågasatt hur dessa personer klarar sig. Jag funderar om jag skall sända in ett krav på retroaktiv utbetalning vilket skulle ge mig chans till en liten semester med familjen även i sommar. 36 x 3.000/mån minus skatt skulle i alla fall ge mig runt 70.000 riksdaler i lädret.

Anonym sa...

Vilket jävla samhälle, vi har ung lika många på torget i Skövde, någonting måste ske i detta land annars är det risk för att Usamas brorsa styr snart. Järnberg