fredag 29 juli 2011

Lägg ut dina bilder till försäljning!


www.mostphotos.com?ref=33333 Jag har lagt ut snart 500 bilder på den här svenska sajten. Bilder som jag kanske säljer. I stället för att bara ha dem liggande på en hårddisk eller i negativ album kan de lika gärna ligga ute så att eventuella bildköpare, reklambyråer, tidningar och annonsbyråers redaktörer kan se dem. Kanske jag inte säljer en enda en, men nu ligger de på en plats som har rätt besökare och de säljer absolut inte om de ligger hos mig. Jag vet att flera av er läsare har många bra bilder, kolla upp den här länken, det är ju dessutom gratis.
Rödvinet på bilden är en Chilenare som heter cp, Casas Patronales, gjord på Shiraz från Maule Valley. Ett friskt och gott vin för 59:- flaskan. Klart prisvärt och den passar till mycket. Inte minst en blodfattig gammal stut som jag.
pappa B

2 kommentarer:

Synnøve. sa...

Godmorgon på dig.
Jag är en sällsynt gäst numera tror jag. Men jag tittar in med jämna mellanrum.

Ser när jag läst ifatt att du även har några ord om det som hänt här.
Idag är det en vecka sen...
En vecka som känns som det var den 22 juli! En vecka med sorg, gråt, tårar, men även med stor glädje. Glädjen över att så många var med på rosemarchen i Oslo. Över 200 000 människor. Glädje över att våra grannar visar oss att vi inte är ensamma. Så kommer sorgen igen. Den sköljer över oss som en tsunami. Jag har förstått att det har hänt. Men hjärnan vill liksom inte förstå det.
Mina ord har tagit slut, nu är det bara den tunga, stora sorgen igen.

Såg även bilder på prinsessan och frugan. De är väldigt lika tycker jag. Du är en heldig man Pappa B :))

Sitt och äter hemkokt hallonkräm, ser på solen genom fönstret. Ska sätta mig på verandan strax. Njuta av solen, värmen som ÄNTLIGEN visar sig.

Ska ta en kik in på den länken. Får se vad man kan göra med sina bilder.
Tack för tipset :))

Ha en skön fredag nu.
Kram från nabolandet.
Synnöve.

pappa B sa...

Hej min norska lilla vän!
Ja det förfärliga som hänt i och utanför Oslo kommer nog aldrig att försvinna ur minnet. Tänker ofta på de föräldrar som förlorat sina barn, och hur deras liv kommer att gestalta sig i framtiden. En ung människa i sina bästa år, tas av daga av en idiot, som säkert blir så klassad att han slipper straff och ansvar. Nu hoppas jag att det norska lagrummet är betydligt vassare än det svenska och att den här göken ALDRIG ser ljuset utanför fängelsedörren än genom galler.

HAde varit gott med lite hallonkräm du Synnöve. Man kanske skall ta sig en sväng till nabolandet?
En stor och varm klem i sommarvärmen från pappa B