tisdag 23 augusti 2011

Dags att hoppa in igen...


Det har varit en seg start på den här veckan, blogmässigt. Men nu skall jag bättra mig lite, jag lovar. Har inte scannat någonting och inte har jag varit ute på några roligheter heller mer än helgens galopptävlingar. Med andra ord så har farten varit ovanligt låg på den här gubben. Idag skall jag ta en vända ner till mitt lilla kontor och se om det står kvar, lasta av lite skrot jag har i bilen och hämta hem lite mer negativ att scanna. Nu har hösten slagit fast klorna i oss. Löven på träden börjar gulna så sakta och en del har redan blåst av. De sköna morgontimmarna blir allt kortare och det blir mycket fortare mörk på kvällarna. Det är bara att inse att snart är det gröna utbytt mot vitt igen.
Turistströmmen blir allt mindre och ute serveringarna plockas in i sina förråd igen. Trycket på stan minskar rejält och nu vänder arrangörer och krogägare blad, nu är det affärsmännens tid. Mässor och annat som kan ge klirr i kassan startas upp och det klientel som syns i stan är nu iklädda slips och kostym och i ställer för ryggsäck har man den lilla atacé portföljen under armen.
Vi går in i andra andningen, blir ännu mer gråa och tystlåtna och redan om en månad så sitter vi på något café och pratar om nästa sommar, vi har redan börjat längta. För min del så är det redan klart, jag har redan börjat.....
pappa B
Skicka en kommentar