onsdag 24 augusti 2011

Död mans hand?

Jag tror att den här uppställningen kallas så om jag inte är helt ute och cyklar i pokervärlden.
Jag har faktiskt spelat onlinepoker på näten också, men jag är så dålig så jag blir aldrig med i slutomgångarna utan får lämna bordet ganska tidigt, black och deprimerad. Domstolarna vill gärna påpeka att det enbart rör sig om tur, detta argument köper inte jag. Det krävs både tur och skicklighet och domstolarnas uttalande och tankegångar kommer förmodligen från personer som vare sig har spelat eller vet hur spelet går till. Nu fick jag sagt detta.
Roulett har jag däremot spelat massor av gånger och det är faktiskt riktigt roligt och så vinner jag. Det är klart att det blir roligare då. Har spelat på flera olika sajter men det finns alltid några favoriter när man väl kommit igång.

Enarmade banditer, så kallade slotmaskiner finns det också på nätet, men detta har aldrig tilltalat mig, men jag vet flera av mina bekanta (mest damer) som gärna prövar lyckan på den speltypen.

Stora pengar att vinna. Chansen finns alltid, men man måste givetvis vara med i spelet annars vinner du aldrig.
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja någon historiker i pokerspel lär du aldrig bli!
Den hand som Wild Bill Hickok satt med när han blev skjuten var!
Par i ess och åttor,alla svarta!Det femte kortet är okänt!
Det är död mans hand!
Curre Canin!

pappa B sa...

Tack för denna fina upplysning i pokerspelets ädla konst. Jag tror att det femte kortet var en hjärter tvåa,men skit samma. Jag gissar bara men det kanske är någon ute i rymden som har koll på detta?

Anonym sa...

Var det inte ett ess eller åtta spelar det ju det ingen roll, förresten är ju karln död ! Järnberg