torsdag 25 augusti 2011

Så här skall det vara....


Naturligtvis hoppade den storspelande hällsingen, Curree Kanin in och sköt skarpt direkt när han såg hur fel jag hade. Det var så här den riktiga "Död mans hand" såg ut enligt honom. Men....kan ni tänka er han hade inte en susning om vilket det femte kortet var. Svagt av en pokerexpert tycker jag. Personligen tro jag det var en hjärter tvåa.
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

Curre Canin,CurreCanin!

Anonym sa...

Kan det ha varit en joker ? Järnberg

dempa sa...

O'Johan! Tack för igår, det var riktigt trevligt där på Leonardos med god mat å gött vin, kul å träffa en så skön snubbe som du, skrattade gott åt dina gamla skrönor från Paris då du sålde tavlor till S. Dali och åt vita maskar med huvudjägarna! :D

3katter.blogspot.com är frugans bloggadress, själv skriver jag när jag känner för det på dempabeer.blogspot.com

Ha det så bra, vi kanske syns framöver nån gång!

pappa B sa...

Nöjet var helt på min sida Dempa. Två goa "bäbisar" som dessutom passar bra ihop, det möte man inte varje dag på krogen. Var rädda om er både dag och natt. Kram på er. Utsökt fint ställe tyckte jag det var.

Aimogreven sa...

Ja det här med kortspel. Hemma i Porjus satt min Farfar och spelade kort på kortbacken det är där klockstapeln står idag. Min far kom dit och kollade då sa min Farfar vad fan har du i käften pojk snus sa min far. Då fick han en femma gå och köp dig en pipa och tobak jag vill inte se sånt där skit i käften en gång till. Vad han hade på hand det vet jag inte men det måste varit en bra hand eftersom han gav bort en femma vilket var mycket pengar 1911.