fredag 26 augusti 2011

Välkommen Leonardo - du är en riktig pärla!

Nu har Olskroken fått någonting att sätta på matkartan i Göteborg. I går var det premiär för den senaste restaurangen i Göteborg -Leonardo. Ett fantastiskt fint och mysigt ställe. Trevlig publik, årets skönaste par den lilla kattmostern och stinsen, som bara var så fina. Jodå, stinsen var fin han med även om kattmostern tog första priset.
Kvällen bjöd på massor av små utomordentligt goda tapas, ett gott rödvin och öl. När mörkret lade sig över Redbergsgatan 9 (där ligger Leonardo) så brassade man loss med ett sjuhelsikes fyrverkeri mellan de gula tegelkåkarna.
Hit kommer jag fler gånger, var så säker. Och kanske jag träffar stinsen och hans lilla söting till fru igen, vi får väl se.
Tag nu en titt på min lilla videosnutt...
http://www.youtube.com/watch?v=u1-KddUSJIw

pappa B

2 kommentarer:

Aimogreven sa...

Ja du Besse

Jag ser att du äter vad ni kallr gott därnere i Göteborg.

Men glöm inte ditt ursprung god mat kommer från skogen.Minns du renkött älgkött tjäder orre ripa. Det är vad vi fattiga stackare får äta samt lite murkelsås till. Jag skall inte glömma mandelpotatisen den gyllengula som inte växer i din avkrok och till sist men inte minst TYSTNADEN den du saknat i alla år. Jaja vi får väl lite fisk oxå här laxöring lax med mera men det räknas inte i min värld för det är inte kött. Till efterrätt får vi tvinga i oss lite hjortron även om det är små stenar i dom, men vad gör man inte för att slippa utgifter.

pappa B sa...

Du är en go grabb du greven....