fredag 9 september 2011

12 årig singel-skotte, mild och god!

Singleton 12 årig single wirre från Skottland sitter som en smäck i höstblåsten efter en ganska stillsam fredagskväll. Först lite räkor med familjen i skinnsoffan och sedan lite pyssel framför datorn medan resten slummrar i soffhörnen. "Skogarnas Konung" är vaken, han skall spela in en film med sina kompisar på datorn i natt så han har släkt ner och hängt upp skylten på sin dörr -STÖR EJ- och det måste man ju respektera. Själv känner jag mig i fin form och är lagom uppladdad för festen på Valand i morgon. Skall bli roligt att träffa mer folk från Sportlife, med andra ord, träningskompisar från annat håll i stan.
Har läst om svenska fångar i Etiopien, pirater i Somalien och blir bara förbannad när jag ser hur de behandlar sina fångar. Vi kanske skulle börja behandla de somalier och etiopier som finns bakom galler här hos oss på samma vis? Calle Bild smyger omkring runt i världen och småfiser, han framstår mer och mer som en grå skuggfigur som gå långt uppe på trottoarerna. Det är mer klös i käringen hans, och jag tror att flera av hans moderatkompisar tycker att han har blivit en jäkla get den sista tiden.
Om ni känner att ögonlocken börjar falla igen så kryp ner under täcket så syns vi i morgon igen. Kram och godnatt på er hela gänget.
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pirater från Somalia, fy fan, i Vårat land släpps de in och blir "medborgare" efter sju år, då får de barnbidrag sju år retroaktivt, gränsen är satt vid 150.000 per barn, våra gamla som byggt upp detta land får i vissa kommuner ett halvt ägg var till frukost per dag, man mår nästan illa !! Järnberg

Sveriges Gladaste Man sa...

Ja så är det Järnberg min vän. Vi har sålt taskerna till räven i de här landet