lördag 10 september 2011

Dagens träningstimme avklarad...

Hade tänkt köpa en liten bit havskatt idag men tyvärr så var den slut. Nåväl jag får tina upp några abbprrar istället till söndagsmiddag, det funkar det med. Surteabborren går inte av för hackor den heller.

Dagens gymbesök blev tufft! Mycket folk på golvet idag, nya löpband monterades liksom roddmaskiner Snart kan jag alla de maskiner som finns och jag har kört ett riktigt hårt pass med armarna (känns fortfarande) rygg, axlar och bröst. (Om ett år kan jag använda kvinnans bh).
Det känns helt fantastiskt och jag mår faktiskt som en prins. Ikväll blir det party!

Lilla Amanda, 8 år och hennes kompis satt fast högst upp i Lisebergs Pariserhjul i 20 minuter. Kallt och blåsigt. När de väl kom ner så var det ingen som brydde sig om att tala med flickorna. Någon ersättning kunde de inte heller räkna med då bägge två hade Guldpass. Skamligt och vad vore Liseberg utan alla barn? Inte ett skit. Till slut så insåg nog ledningen att detta var åt skogen för Amanda fick en stjärnvinst från Plopphjulet. Detta är utan tvekan mitt riktiga bottennapp den här veckan, tummen ner för Liseberg.

Sovande spårvagnsförare i tjänst, sätter skräck i hela stan. Nu gäller det att vara på sin vakt när man äntrar spårvagnarna. Man kan ju hojta till när man kommer in så att förarna piggnar till. Olyckan som inträffade här om dagen kunde ju ha varit ännu värre om bägge vagnarna hade haft fart. Nu stog ju en stilla i alla fall.

Om två timmar skall jag fotografera fotboll på Mossens IP och därefter hem under vattenspridaren, släta till kavajen och ge mig ut på äventyr. Kvinnan och "Prinsessan" är uppe i Jönköping och jag och "Skogarnas Konung" är ensamma hemma. Han klarar sig bra medan jag är ute och luftar mig lite, sen blir det TV-soffan fram på småtimmarna innan vingarna fälls ihop.
pappa B

1 kommentar:

Sophie sa...

Kommer inte kunna gå ikväll...
Mina ben å mage e aj aj aj =D