onsdag 28 september 2011

Får hoppa ner ett par nivåer på Matdagboken!

Ligger lågt med intaget nu för tiden. Äter fler gånger per dag men i mindre mängd. Detta plus tuff träning börjar ge resultat. Måste skärpa till mig på Matdagboken, får inte elda på så in i bänken för flera av de överviktiga damerna tar illa vid sig. (förståeligt då de går på pulver och andra bantningspreparat). De tycker så förbannat synd om sig själva, men de har ju stoppat i sig den mesta maten själva. Skall inte vara så på i framtiden utan bara hänga med och lyssna, lite paparazzistuk. Det finns några riktiga friskusar där som man kan jiddra med men de är inte många och de som inte tål lite tuffare tag de är i majoritet.
Fick riktigt på skallen då jag påpekade att två hasande mamseller kallade sin snigelpromenad för motion, vilket jag tyckte var fel. Påpekade att de fått mer motion om de stått stilla och fladdrat med armarna. Då tog det hus i helvete....
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Broder...
passa dig för helvete..! Det är många som inte tål att höra sanningen ska du veta. Människor som levt större delen av sina liv bakom en lögn för sig själva. Sådana där saker är känsliga.
Så håll med och le bort alla diskutioner som handlar om mat och övervikt. Särskilt då¨det gäller damer.
BULLIS

Anonym sa...

Broder..
du kanske skall föreslå den här saken för dina damer.
En rökande patient var hos dokton på undersökning. Doktorn förmanade att han skulle sluta röka och börja med lite motion i stället.
En månad senare var han på återkontroll och doktorn undrade om han anammat hans förmaningar.
Och.. det hade han. Hanhade börjat rulla sina cigaretter själv för att få lite motion.

BULLIS

pappa B sa...

Ha ha ha jag ungefär så är det!

Anonym sa...

Vilka fördomar som presenteras här, att generalisera är ett grovt misstag gamle man.