onsdag 7 september 2011

Så här ser det ut...

... en liten del av vårt fina gym i Angered. Förutom att det är trevliga gubbar och gummor, pojkar och flickor på golvet så är även personalen supertrevliga, fast hårda med pappa B. Idag körde jag en timme med bara rygg,axlar och mage. Ja de muskellösa armarna fick sig en liten omgång också men jag får vara försiktig så jag inte får träningsvärk i tentaklarna för då orkar jag ju inte dra på mig byxorna på morgonen, och höja wirreglaset på kvällen.

Nu återstår bara lite experthjälp för att ta reda på vad jag skall stoppa i mig. Fungerar ju som en dålig kompost. Stoppar i sig nästan allt och förbränner dåligt.
Nu skriker alla. SLUTA MED WIRREN! Det kan ni glömma, jag har flera fina flaskor i skåpet som under mysiga former skola tömmas. Potatis,ris och makaroner har jag nästan skippat, även om suget efter en liten mandelpotatis poppar upp då och då. Vitt börd har bannlysts från mitt frukostbord. Ägg äter jag som godis, sallad som en get och frukt som en schimpans. Sen då?
Ser ni vilken fin väg jag har hem till lyan. Nu är hösten här och alla träd börjar skaka av sig sina löv. Idag friskade vinden på rätt skapligt dessutom och då brukar lövfällningen gå mycket fort. Skall jaga ut på en tur i skogen innan helgen kommer.
På lördag blir det fest! Då kör Sportlife årets största medlemsfest på Valand. Givetvis skall jag vara på plats med kameran och föreviga mina klubbkompisar och allt roligt däromkring. Vi hörs nog senare i kväll när jag retat upp mig på någon eller någonting. Eller jag kanske bara tittar in och säger hej! Kan ju vara snäll i bland, det sa i alla fall min mamma och pappa och det säger även mina små barn ibland.
pappa B
Skicka en kommentar