tisdag 4 oktober 2011

Borde avrättas omedelbart!

Nu skall det svenska samhället betala dyra pengar för att den 28-åring som slog ihjäl en kriminalvårdare i natt skall genomgå fler undersökningar och ett stort antal utredningar skall genomföras. Räcker det inte att larmchefen såg hur han måttade flera slag med batongen mot den ihjälslagne kvinnlige vårdaren och att hennes kollega sprungit därifrån då våldet började. Varför sköt inte larmchfen honom direkt?

Han har vid tidigare tillfällen brukat våld mot tjänsteman och satt även inburad, misstänkt för mordförsök på en kamrat. En sådan här person har ingen mänsklig rättighet kvar, han borde omedelbart förpassas ett par meter under jord!

Då det gäller de ansvariga för personalens säkerhet så borde de även tilldelas en svidande reprimand för sitt tafatta agerande vid bevakning av en person som har ryktet om sig att vara väldigt farlig. Två unga kvinnliga vakter lämnas ensam med honom. Nu skall säkerhetsföreskrifterna se om enligt ledningen på anstalten. Säg det till den dödade flickans anhöriga.
pappa B
Skicka en kommentar