söndag 2 oktober 2011

En kraftfull 6-pack..

Nu har jag hittat en riktig "kompis" Celsius är drycken som förbränner kalorier samtidigt som den ökar din vitalitet och prestationsförmåga. Den första studien om dryckens förmåga gjordes 2005 och vid undersökningen 2010, som utfördes under en 10 veckors period på 37 medelålders män, så visade resultatet att de som drack Celsius fick i genomsnitt följande fördelar; 78% mer fettförlust, 114% större minskning i procent kroppsfett, 79% bättre uthållighet/prestanda, 32% större motstånd mot trötthet (ökad energi), 2,5 kilo fettförlust.
Chefsforskare vid studien, Jeffrey R. Stout, fil Dr säger.
-Vad som är mycket viktigt är att den betydande minskningen i kroppsfett vi observerade inte verkar bero på eventuella skillnader eller begränsningar i kost, utan snarare vara resultatet av att dricka Celsius. Forskningen bekräftar att Celsius ökar fördelarna med träning och bidrar till att minska kroppsfett och bygga rena muskler som leder till positiva förändringar av kroppssammansättningen.

Dessutom är de förbannat goda, alla sex! Favoriten än så länge är Jordgubb/kiwi men Citor/lime närmar sig....
pappa B

5 kommentarer:

pappa B sa...

Måste kolla översättningen, ser lurigt ut det här.

Anonym sa...

Döö kålle, hann bara undrar var han kan köpa trislotterrr.

pappa B sa...

Ha ha ha jag skickar honom till Svenska Spel!

Anonym sa...

Hallå min vän
Jag har recept på en annan vitamindryck,några isbitar,6cl gin o resten Tonic water.vitaminen då en klyfta citron förstås.
Mvh Ingvar

pappa B sa...

Ha ha jag skall omedelbart fylla plastflaskan med denna dryck. Rapport hur de andra i gymmet upplevde min ökade energi kommer här på bloggen.
Tack för tipset kompis!