onsdag 19 oktober 2011

Snacka om att sila mygg och svälja kameler...

Här har myndigheterna lagt ner hundratusentals kronor för att utreda huruvida den demessjuka, 91-årige Ganna Chyzevzka skall få stanna kvar eller bli utvisad. I sista stund besinnade sig utredarna och tanten får stann kvar i Sverige. Till stor del beroende på att ett av barnbarnen, Anna Otto agerat kraftfullt mot utvisningen och att Europadomstolen för mänskliga rättigheter körde pekfingret i ögat på det svenska migrationsverket. Tack för det!

Tanten som både är svårt hjärtsjuk, nästans blind och gravt dement har inte slitit på det svenska samhället och hur man överhuvudtaget kunde komma på tanken att utvisa henne går över allt sunt förnuft. Istället borde slipsnissarna på migrationsverket slå näven i bordet och med omedelbar verkan utvisa det slödder som våldtar, mördar och stjäl här i landet. De borde fråntas sina rättigheter och omedelbart utvisas.

En blekare samling människor än de som sitter på dessa stolar kan vi inte hitta någon annanstans i hela världen, den saken är klar. Nej hoppa på småbarnsfamiljer och gamlingar det vågar man. Men svartmuskiga typer med tatueringar på underarmarna, de gömmer man sig för. Fy fan vad jag blir elak när jag tänker på dessa ryggradslösa beläten som upptar höga löner för att sitta och bestämma över andras liv.

Lika ryggradslös har Calle Bilt blivit som numera har glömt bort sitt fosterland och springer ärenden åt stormakterna. I fallet med de två svenska grabbarna i Etiopien hör man inte mycket av hans stämma. Ett kraftfullt agerande där skulle förmodligen få hans stora petroliumvänner att låsa vissa dörrar och då fick lille Calle återvända till sandlådorna i Sverige. Se till att skicka av honom samtidigt som migrationsverkets personal får lämna sina positioner. Hade Anna Lind funnits kvar hade de två svenskarna varit hemma för länge sen.
Bra att "Europadomstolen för de mänskliga rättigheterna" skrek till och körde pekfingret i ögat på vårt migrationsverk.-Stoppet är tillfälligt men kan bli permanent, säger Andreas Lundberg på verket. Hela ärendets framtid ligger på Europadomstolens bord.

Det lilla halmstrå som fanns kvar för tanten att få stanna utan inblandning av Europadomstolen var en livshotande sjukdom och ömmande omständigheter enligt migrationsverket.
pappa B
Skicka en kommentar