torsdag 1 december 2011

Fullträff i Angered!

Idag var jag lat. Bestämde mig för att testa en av de nyöppnade restaurangerna här i centrum. Nya matställen i gamla lokaler, nja man har allt gjort lite förändringar efter de tidigare ägarna. Angereds Suschi och Angereds Palace, fint skall det vara sa bondgubben då han fick mahognyflis i röven.

Jag bestämde mig för lite kinesisk/japnsk variant och trampade in på Angereds Suschi.
I dagens lunch ingick det även soppa, dricka, sallad, kaffe eller te. Startade upp med en minosoppa med purjulök och sjögräs. Hävde i en rediger sked med sjögräs (det är attans så nyttigt har jag hört). Nu är det så att sjögräset sväller i kontakt med vatten, speciellt varmt sådant så min soppskål blev sjögräs med lite soppa i stället för tvärtom. Jag slevade och tuggade i mig förrätten och det smakade gott. Beställde sedan in rullader av entrecote fyllda med purjulök i en mycket god, lite söt sås. Ris och lite grönsaker till. Hoppade både kaffe och te, men gick mycket mätt och belåten därifrån. Kalaset kostade 75 kronor, väl satsade pengar. Välkommen till Angered jag kommer garanterat tillbaka.
Nästa vända blir det till att testa Angered Palace. Tyvärr verkar det vara en ny variant av förstorat gatukök, men vi skall i alla fall ge dem en chans att visa vad de kan. Deras lunch måste vara Göteborgsområdets billigaste, 65 kronor det var det länge sedan man betalade.

Funderar på att börja berätta en saga i min lilla radiostation. Tror ni att det kan vara något? Gör kanske ett försök i kväll, vi får se hur det faller ut. Nää, ingen vuxensaga med sex och rackartyg utan en liten mystisk saga som mamma och pappa kan lyssna på innan de kryper till kojs. Skulle vara roligt att få lite åsikter om detta här bland kommentarerna. Tack för det.
pappa B

12 kommentarer:

Anonym sa...

Haha jasså du fastnade vid instruktionsvideon och missade skidskyttet!? Ajdå det var väl förargligt! Vilken gubbe skulle du kolla upp, TRX skapare - Randy Hetrick?
God Natt, i morrn ska jag pyssla lite med min n.nu, lovar!

pappa B sa...

Jäpp den där Randy var inte att leka med :o) Men....håller bara ytterdörren så skall jag snart vara ikapp honom, vänta du.
Godnatt på er.

pappa B sa...

Ops...gillade du sagan :o)

Anonym sa...

Hej Pappa B
Jag lyssnar på Dig varje dag och får mig ett gott skratt:)Måste säga att Du är duktig på att berätta en saga...Så jag väntar med spänning på forsättning hur det går med Gustav och Olovsson:)
Kram på Dig

Anonym sa...

Hehe ja han är en riktig actionfigur han!
NU sätter jag mig med n.nu. suck för klockan alltså, att de bara finns 24h....
Syrsan och grodan, haha lite charmig, minns faktiskt inte ett dugg va de va du berättade nu! för det blev verkligen en godnattsaga och det funkade!

Anonym sa...

nu blir de kudden, du kan ju kolla n.nu, har bara slarvigt mixtrat lite med mall och vanlig text.
kanske ses på söndag på mässan då. sov gött B

Anonym sa...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.

You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just
posting videos to your site when you could be giving us something
enlightening to read?

Also visit my website :: screen next

Anonym sa...

Excellent article! We will be linking to this great article on our site.
Keep up the great writing.

Feel free to visit my blog post; move next

Anonym sa...

Howdy would you mind stating which blog platform you're working with? I'm going to start my own blog
in the near future but I'm having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something unique.
P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

Stop by my web page view next

Anonym sa...

Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I as well am an aspiring blog blogger but I'm still new to the whole thing. Do you have any points for newbie blog writers? I'd really
appreciate it.

Review my blog :: more
my page - more

Anonym sa...

Usually I don't read post on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, very nice article.

Here is my website view
Also see my website > view

Anonym sa...

What's up to every body, it's my first pay a quick
visit of this webpage; this weblog contains amazing and really
excellent data in favor of readers.

my homepage: next