onsdag 14 december 2011

I går och idag var det riktig fest på gymmet..

Kolla här, skinka och vörtbröd, ost senap,gurka och ett sjutusnades gott humör. det blir man bjuden på när man tränar på Sportlife i Angered. Nu är vi ett riktigt rövargäng (mest damer)som skuttar omkring på onsdagarna. Vi seniorer, pluggarna i samhället håller oss i fin form så vi kan njuta av att ni andra arbetar och sliter så att våra pensioner blir intakt och gärna ökar med en tjuga om året. Tack skall ni ha för detta, jobba på!
Förr i världen då man gick ut i skogen kunde man stöta på ett skogsrå eller en liten förskrämd nymf. Ja skogsfrun kunde hoppa fram bakom någon uråldrig tall ibland också...
...men nu för tiden är det bara polska gästarbetare som hoppar fram i skogen. De plockar svamp, lingon och tomburkar för att dryga ut snickartimpengen på 20 kronor. Vilket slöseri med resurser, slänga tomburkar i skogen och sedan släppa dit polakscker som skall plocka upp dem för en krona stycket?
Nää...det var bättre förr, bara för ett par månader sedan, då var det i alla fall varmare och mindre regnande. I morgon skall jag gå och filma, nja, jag kanske sätter mig ner ibland också. Ukulelemusik så det ryker om det. Vänta får ni se, och höra!
pappa B
Skicka en kommentar