onsdag 21 december 2011

Tänkte lira in lite julklappspengar...eller bjuda på en femma!

ATG fortsätter med sitt larv, V86 för 25 öre raden. Att de kommer att köra den svenska travsporten i botten det skiter man högaktningsfullt i. Det travas högt och lågt över hela landet, morgon middag och kväll, varje dag och bilarna för nödslakt kommer att rulla allt oftare om detta fortsätter. Kuskarna kör lunchtrav på Jägersro och flyger upp till Boden för att köra V5 senare på kvällen. Så virvlar de runt under största delen av året, snacka om 100% koncentration i loppen, de får byta om på flygplanens toaletter för att hinna hoppa upp i sulkyn innan loppet startar. Nä det här är absolut inte roligt...och det kommer även att kosta en och annan kusk livet också, var så säker.
Här kommer min enkronas rad + inlämningsavg så ligger vi under femman. Naturligtvis kan detta inte bli mer än högst 3 rätt. Men som de visa siar så kan man aldrig vinna om man inte spelar och vem vet, kanske någon av andrahandskamelerna ha fått eld under svansen och de hårdast spelade kusarna börjar känna av julröttheten. Så...friskt vågat hälften vunnet. Kör så det ryker!

Lopp 1: 2
Lopp 2: 10
Lopp 3: 7
Lopp 4: 3:
Lopp 5: 6
Lopp 6: 14
Lopp 7: 1-4-8-9
Lopp 8: 10

Skulle jag sätta sju spikar borde jag få en T-tröja av ATG för bästa idiotspel någonsin, eller vad säger du?
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jodu Broder...
går den där raden in så är det mer än bara tur. Rena sömmersketipset. Men det är ju dom som ger storkovan.
Du kanske ska slå dig på hästar då. Du skulle nog kunne bli lika smart som han som sålde vallaken Legolas till Norge som avelshingst.

BULLIS

pappa B sa...

Jag blev totalt utskrattad av de spelande juggarna på spelbutiken. -Du är inte klok, du kunde ju lika gärna ha köpe en fmman-lott sa de och skakae på huvudena.
Kaxiga jag sa att jag skulle få lika många rätt som de skulle få på sitt system som kostade 1040:-
-Då bjuder vi på fika sa de och gapskrattade!
Så...i morgon dricker jag kaffe med fyra juggar!

Anonym sa...

Jaha broder...
upp till bevis nu. Hur många rätt blev det på din rad...?
Inte så viktigt i och för sig. det viktiga är att du slog juggarna så dom får bjuda dig på fika.

BULLIS