måndag 6 februari 2012

dax för dagens lunch så att greven ilsknar till...

Lite starkt kryddad köttfärs, gröna och röda saker + en potäta
Som det sig bör så läggs minst en matbild ut i veckan från och med nu. Detta för att få fart på greven Vilgot von Axelklaff där uppe i Hälsingeskogen. Denna otroliga streber, med ett gott hjärta trots allt, han hatar att se mig lägga ut bilder på min lunch, då brukar han höra av sig. Vi skall se hur lång tid det tar innan det kommer en harang från blåblodingen.

Dagens träning gick som en dans och nu har jag även tippat in en del nyttig mat i ansiktet. Skall nu slå ner mig i massagefåtöljen och bli automatsikt knådad i 30 minuter. Om...jag inte somnar så är det snart dags att ställa sig vid spisen igen. Kvinnan skall dansa Zumba ikväll, ja inte med mig, nej då. Det är andra herrar, betydligt yngre och muskulösa som sköter den förningen. Jag linkar på här hemma mellan hallen och TV:n för jag glömmer alltid att ta med rätt glasögon.
När det blir reklam på burken hoppar jag in i dataskrubben och så vidare. Avverkar säkert en 5 kilometer fram och tillbaka mellan skrubben och skinnsoffan i veckan. Skratta inte, det är motion det med..

Här har ni 100 gr C-vitamin. Det borde ni äta varje dag, minst en apelsin eller andra C-vitaminer. Inte minst nu då det är så solfattigt här i landet.

Ny tuff träningsdag i morgon med 2000 m rodd, löpbandet och så lite av mitt ordinarie styrkepass innan jag går in för att deltaga på cirkelträningen med Johanna. Efter en timme i hennes sällskap så vinglar man ut som en lätt berusad 17-åring, tung i fötterna men lätt i huvudet.
Somnar säkert som ett litet gossebarn i skinnsoffan.
pappa B 
Skicka en kommentar