måndag 6 februari 2012

Är det verkligen så här vi svenskar vill ha det?

Oavsett vilken sorts svensk vi är, ska det vara så här? Största delen av våra ungdomar är arbetslösa, den svenska skolan håller på att rasa samman, flera av landets pensionärer lever knappast på existensminium, vår regering håller på att sälja ut hela vår industri till utlandet. Våra studenter har inga lägenheter och man vågar snart inte gå ut efter klockan sex.!
Under tiden plockar samma regering in nya asylsökande, bygger stora lyxiga fängelser, som till största procenten fylls med delar av tidigare asylsökande (mörkas flitigt av stat och kommun) s.k flyktingar får bidrag så fort de sätter foten på svensk mark, tak över huvudet och starthjälp. Och bidrager i de flesta fall med, just det ingenting!

Det finns väldigt många duktiga invandrare här i landet, folk som arbetar och gör rätt för sig på alla sätt och vis. Startar eget och bjuder på sin kultur till oss. Dem skall vi ta hand om lika väl som vi tar hand om svensken. Men skiten som slussas hit dag efter dag, varför släpper vi in dessa figurer när ingen annan vill ha dem? Skall vi vara hela världens samvete? Fortsätter vi så här och ingen säger stopp så har vi snart inget Sverige kvar. Vågar vi hissa vår svenska flagga utan att få stryk, vågar vi sjunga -Du gamla du fria utan att få på skallen och kallas rassist. Rassist ja, varför får invandrarbarnen skrika "viting" och "Svennedjälvar" åt mina barn, är inte detta också rassism?

För några timmar sedan blev en liten 10-årig flicka knivskuren i halsen av en 20-åring som försvann från platsen. Det hände i Hjällbo.  Huruvida han är svensk eller invandrare vet jag inte och skit samma. En sådan här figur har förbrukat sin rätt till frihet och om han är invandrare, rätten att vistas i vårt land. Efter avslutad rättegång (jag förmodar att han grips så fort som möjligt) som skall klaras av direkt, så skall den skiten in i bunkern eller utvisas om han kommer från annat land. Han skall inte genomgå några dyra undersökningar. Har man stuckit en kniv i halsen på en liten flicka då har man bevisat att man är en idiot. Detta behöver inga hjärnskrynklare med höga arvoden konstatera. Ut med den skiten omedelbart, gärna som fraktgods så priset blir förmånligare.
Men...ingen risk, som det ser ut i dag så sätts den här djupingen på det nybyggda lyxhotellet vid Gråbovägen där han får plugga till advokat, ha fri tillgång till gym, platt-TV på rummet och tre mål restaurangmat om dagen. Allt på vår bekostnad för ingen skall väl tro att dessa inrättningar har fristående sponsorer ute i världen.

Gamla Sverige står och svajar och detta rejält. Packa ner den svenska flaggan och börja samla ihop dina käraste ägodelar för snart får vi själva utvandra som Karl-Oskar och Christina gjorde. Det finns inte plats för originalen här i landet. Invandringen har tagit över. Handen på hjärtat är detta verkligen det vi vill ha du och jag?
pappa B
Skicka en kommentar