tisdag 7 februari 2012

Kylan håller i sig och isen blir tjockare...

Det biter absolut i skinnet när man stoppar ut näsan utanför ytterdörren. Thermometern visade -12 klockan 06.00 och ett grått och kallt Angered börjar vakna till liv. I dagens morgontidning berättar man om det hemska som hände i Hjällbo i går. Den lilla knivskurna flickan ligger nedsövd men det föreligger ingen risk för hennes liv.
Polisen letar efter spår av gärningsmannen och i dagsläget vet man i stort sett ingenting om vem han är, ålder eller andra uppgifter är endast ett stort frågetecken, enligt polisens egna källor.

Flinck och Bananer i Melodifestivalen skapar rubriker, inte minst Flinckens rövklapp som fick tjejens pappa att gå i spinn. Stackars gubbe, hur dum får man egentligen vara. Sedan tycker han att SVT skall betala någon form av skadestånd. Tänk om gubben fått vara med bakom scenen varje gång den lilla ärtan vickat på rumpan, då hade han varit död för länge sen. Det har säkert klappats på fler ställen än den ena skinkhalvan törs jag lova....

Madonna skall sjunga i Göteborg. Den 4 juli kastar hon loss, klämmer in besöket mellan sina konserter i Köpenhamn och Amsterdam. Även Buce Springsteen brakar loss den 27 och 28 juli så sommaren blir skapligt musikalisk som det ser ut. Om jag skall vara där? Njäää tror inte det, jag tränar nog på ukulelen här hemma i stället.

Vem fan vill lägga sitt gamla guld i ett kuvert och sända iväg detta över hela landet? Det kan ju vilken idiot som helst med lite habegär inom postens organisation ta med sig hem i stället. Det står ju skrivet med fetstil vad påsen innehåller. Hur dumma är vi?

I kväll blir det cirkelträning och roddmaskin, i morgon blir det fiske på is med annan fångst än mört, förhoppningsvis. Se där nu rimmade jag helt omedvetet, så det kan bli. Ha en trevlig tisdag, jag kanske dyker upp igen under dagen, vem vet
pappa B

"Kloka bin suger inte i vissna blommor"
Skicka en kommentar